ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΛΟΥΛΗΣ

Προφίλ

Δέσμευσή μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με όλους τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 από τον Κωνσταντίνο Λούλη και τη σύζυγό του Φωτεινή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη λειτουργία της, με τη συμμετοχή των παιδιών του, έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή κεραμικών ειδών κήπου καθώς επίσης και τις εισαγωγές διαφόρων κεραμικών ειδών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας, η εταιρεία μας έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, έχει καθιερωθεί στην εγχώρια αγορά και θεωρείται η πιο καταξιωμένη στον χώρο της.

Κάνουμε πάντα το καλύτερο για να δημιουργούμε, να καινοτομούμε και να εξελισσόμαστε. Γνωρίζουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών και μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ικανοποίησή τους. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και εγγυόμαστε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας μια τεράστια ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας με μοντέρνο σχεδιασμό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο 6,5 χλμ. Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά σε μια περιοχή 1500m όπου μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά.